papasTV

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Γραικύλοι εναντίων κατοίκων Πλατείας Αττικής

Οι ντόπιοι προδότες κατάφεραν ξεπερνώντας τον Μέντορα τους Εφιάλτη να φέρουν τους σύγχρονους Μήδους μέσα στην Πρωτεύουσα της Ελλάδος. Οι κάτοικοι του Κέντρου των Αθηνών φυλάττουν πλέον Θερμοπύλες δια να μην πέσει η Πόλις στα χέρια εκείνων που με μίσος και πρωτοφανή εμπάθεια μισούν κάθε τι το Ελληνικό. Αποτελεί ύψιστο χρέος όλων ημών των Εθνικώς σκεπτόμενων Ελλήνων να σταθούμε δίπλα τους με όποιο τρόπο μπορούμε.

Εκείνοι που με κάθε μέσον, θεμιττό ή και αθέμιτο έχουν θυσαυρίσει ρουφώντας το αίμα του Ελληνικού Λαού, έφεραν στη Χώρα μας περίπου 5.000.000 λαθρομετανάστες για να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο εφόσον αποτελούν φτηνά εργατικά χέρια, κάνοντας με αυτό τον τρόπο αθέμιτο ανταγωνισμό στον Έλληνα Εργαζόμενο. Έφεραν 5.000.000 ανθρώπους οι οποίοι αναπαράγονται με απίστευτους ρυθμούς τεκνοποιώντας διαρκώς, πράγμα που σε μια δεκαετία θα οδηγήσει στον πλήρη αφελληνισμό της Ελλάδος, ακολουθώντας πιστά τις εντολές των διεθνών κέντρων εξουσίας που είναι τα πραγματικά αφεντικά τους.

Δίχως να το καταλάβουμε, μέρα με την ημέρα κλέβουν και ένα κομμάτι απο τη δυσμοιρη Πατρίδα μας, ένα κομμάτι απο την παρακαταθήκη που μας άφησαν οι Πρόγονοι μας οι οποίοι έδωσαν το αίμα τους για να την παραδώσουμε και εμείς με τη σειρά μας στα παιδιά μας. Αλλοδαποί εγκληματίες είναι κύριοι των οδών και βασιλεύουν στις πλατείες όπου πλέον καμία γιαγιά και κανένας παπούς δεν μπορεί να πάει χωρίς φόβο το εγγόνι του. Οι ίδιοι οι ξένοι μας περιγελούν και μας λοιδορούν αποκαλώντας μας άνανδρους, ομοφυλόφιλους και μας λένε ευθαρσώς ότι αυτή η Χώρα είναι ήδη δική τους. Έχουν δίκιο εφόσον εμείς τους παραδώσαμε τα πάντα αμαχητί μας κλέβουν, μας σκοτώνουν και μας πηδούν ελευθέρως και τις γυναίκες μας, βιάζοντας τες καθημερινώς.

Θα μπορούσα να δεχθώ ότι μετά απο μια μεγάλη ήττα όπου ο Ελληνικός Στρατός θα είχε εκμηδενιστεί και η Χώρα θα βρισκόταν υπό εχθρική κατοχή θα μπορούσαμε να βρεθούμε σε μια τέτοια κατάσταση. Αυτό που δεν χωρά το μυαλό μου είναι ότι αυτό έγινε δίχως να πέσει μια ντουφεκιά. Εκείνοι λοιπόν που τους έφεραν περιφέρονται δίχως να αισχύνονται στον τόπο του εγκλήματος που είναι περιοχές σαν τον Αγιο Παντελεήμονα και την Πλατεία Αττικής και απειλούν, περιγελούν και εκβιάζουν τους Ηρωικούς κατοίκους.
Εμείς οι Έλληνες Πατριώτες ας σηκώσουμε ψηλά το λάβαρο της Αντίστασης και ας σταθούμε δίπλα στα αδέρφια μας κάνοντας γνωστό ότι εδώ είναι Ελλάδα και αρκετά εκμεταλεύτηκαν οι αλλοδαποί την φιλοξενία μας και οι άθλιοι γραικύλοι την ανοχή μας.

Γεώργιος Παπασημάκης
Αντιπρόεδρος ΕΡ.Κ.ΕΛ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου